Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:45
1 грудня- Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому - в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ/СНІД.

Волонтери Покровського ліцею не змогли стояти осторонь цієї проблеми. За  допомогою соціально – психологічної служби НВК вони взяли участь в шкільній та районній акціях «Зупинимо СНІД разом!». А учні 8 – А, 10 - А та 10 – Б класів були задіяні в  інтерактивній грі «Маршрут безпеки». Учнівські колективи 6 – 11 класів організували виставку плакатів відповідної тематики. День був насичений, змістовний і кожен зміг дізнатися щось нове про цю підступну хворобу.

Ми сподіваємося, що одного разу  в цей день - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, можна буде сказати - зі СНІДом покінчено! Висловлюємо глибоке співчуття всім, хто втратив своїх близьких і друзів від цієї віроломної хвороби. Бажаємо підбадьорення і надії всім, хто переносить цю хворобу на собі - залишатися в живих! Життя не відвернулося від Вас, воно лише нагадало про себе.

 

Переглядів: 592 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: