Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

19:13
1 Вересня 2020 року

1 вересня 2020 року – день, який нетерпляче чекали всі: і дорослі, й діти. Це день зустрічей, посмішок, Першого шкільного дзвоника. Дотримуючись усіх вимог епідемічної безпеки, в опорній школі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1- Покровський ліцей» було проведено заходи з нагоди початку нового 2020-2021 навчального року.

Сьогодні дружна родина опорної школи поповнилася гомінкими та непосидючими малюками-першокласниками. І саме до них була прикута вся увага. Вірші, які розповідали Підкоритов Максим, Артюх Альона, Петренко Макар, Тимощенко Дар’я, Бірюков Кіріл, Романюк Валерія, Дуленко Вероніка, Колісник Давид, Горбань Софія та пісня у виконанні Новікової Крістіни не залишили байдужими нікого. Приємною несподіванкою для дітей стала поява на святі казкового персонажа Карлсона, який теж хотів записатися до 1 класу. І наші малюки йому в цьому допомогли, після чого всі разом виконали запальний танок. Також подарунком для дітей стала вітальна пісня Хотюн Єлизавети.

Хвилюючою для першокласників була мить, коли для них пролунав перший у їхньому житті дзвінок, який дали Гончарова Ксенія, Вакуленко Артем, Михайлова Діана, Безпалий Ілля, Тищенко Дар’я та Будь Кіріл.

Приємним сюрпризом для малюків стали подарунки від селищного голови Спажевої С.А. з побажаннями гарного навчального року, міцного здоров'я, успіхів у навчанні.

Перший дзвінок скликав на Перший урок й учнів 2-11 класів. Діти поділилися одне з одним своїми враженнями від літніх канікул, планами на навчальний рік. Урок також був спрямований на формування нової культури поведінки, головною метою якої є запобігання поширенню захворювання COVID-19.

Погожого першовересневого ранку на подвір'ї філії №2 НВК "Покровська ЗОШ №2 - ДНЗ" зібралися учні й вчителі, щоб прийняти до шкільної родини першокласників. З теплими словами звернулася до своїх майбутніх учнів перша вчителька Жалковська В.В. Вона вручила своїм вихованцям пам'ятні медалі. Атмосфера святкового дня свідчила про те, що вчителям та старшим друзям вдалося запалити велике сяйво в душах першокласників і в них залишилися приємні враження на все життя.

Дорогі школярі ! Вітаємо з початком нового 2020-2021 навчального року ! Будьте сміливими, старанними, енергійними, допитливими та дружними. Гарного вам настрою і цікавих уроків!

Переглядів: 220 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: