Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

Директор УЦОЯО Ірина Зайцева розповіла про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році та повідомила, що ЗНО розпочнеться 13 травня


У інтерв’ю газеті "Освіта України" Ірина Зайцева повідомила, що у зв’язку з проведенням в Україні фінальної частини європейської першості з футболу, було змінено терміни проведення тестування. У відповідності з запланованим графіком основна сесія ЗНО розпочнеться 13 травня (!!!) та завершиться не пізніше 7 червня.

Ірина Зайцева зазначила, що особливістю організації ЗНО-2012 є те, що його проведення збігатиметься з завершенням навчального року у школах.

"Тобто ми розпочинатимемо тестування не об 11-й, як попередн ... Читати далі »

Просмотров: 829 | Добавил: admin | Дата: 18.11.2011 | Комментарии (0)

На базі 30 шкіл Запоріжжя планується реалізація нового експериментального проекту "Шкільний пристав"

Про це повідомив голова бюджетної комісії обласної ради Сергій Кальцев. "Головна мета програми - підвищення рівня безпеки та дисципліни учнів, а також інформованості батьків про успішність їхніх дітей", - сказав Кальцев. За його словами, таку систему було успішно реалізовано в школах Грузії, де за чотири місяці значно поліпшилася дисципліна. Передбачається, що учасниками експерименту стануть ті навчальні заклади, в яких спостерігається найбільш низький рівень дисципліни та успішності. Після підбиття підсумків виконання програми, її ініціатори планують звернутися до Міністерства освіти з пропозицією використати досвід Запоріжжя в навчальних закладах інших областей.

< ... Читати далі »
Просмотров: 601 | Добавил: admin | Дата: 18.11.2011 | Комментарии (0)