Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

      Напередодні свята Дня Збройних Сил України, яке відзначається 6 грудня, у Покровському ліцеї відбулася урочиста лінійка присвячена цьому дню. На сьогоднішній день для кожного з нас стали не байдужі проблеми армійського життя, бойового навчання, побуту солдатів і офіцерів українського війська. Це свято стало дуже важливим для всіх жителів нашої країни.

   Піснями, запальними танцями та побажаннями учні ліцею підтримали захисників України. А також учениці третіх класів побажали сил і терпіння, мужності і відваги нашим майбутнім захисника. На жаль, не могли не згадати і вшанувати  хвилиною мовчання пам’ять тих наших земляків, яких  немає вже сьогодні поряд. Це Шаповалов Олександр, Севостьянчик Дмитро, & ... Читати далі »

Просмотров: 606 | Добавил: admin | Дата: 07.12.2015 | Комментарии (1)

Щорічно, 1 грудня, всі жителі планети відзначають Міжнародний день боротьби зі СНІДом. Останнім часом ця проблема стала дуже болючою для багатьох жителів різних країн. Збереження власного здоров'я закладено у самій людині, у знанні та розумінні нею проблем формування, збереження, зміцнення і відновлення його, а також умінні дотримуватися правил здорового способу життя.

Саме тому сьогодні зростає роль превентивної просвітницької роботи в нашій школі: учнівська молодь повинна знати і розуміти проблему, мати знання і навички безпечної поведінки, вміти розумно оцінювати життєві ситуації і робити правильний вибір. Тому кожному з нас потрібно чітко знати пр ... Читати далі »

Просмотров: 585 | Добавил: admin | Дата: 07.12.2015 | Комментарии (1)