Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

   8 - го травня 2015 року за Указом президента України, наша держава із багатьма країнами Європи відзначає свято -  День пам’яті та примирення. Символом цього свята є  червоний мак. І саме в цей день українці вшановують пам'ять  всіх померлих в Другій світовій війні.

   Війна – це подія, про яку можна говорити багато, але її хочеться забути водночас. Війна – це мільйон людських жертв, слізні спогади наших дідів та прадідів, які були свідками тієї жахливої події, коли під уламками гранат та свистом куль захищали свою Батьківщину. Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

... Читати далі »

Просмотров: 475 | Добавил: admin | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)

Напередодні важливого травневого свята  - Дня Перемоги, учні Покровського ліцею вийшли на вулиці селища з акцією «Листівка ветерану», щоб привітати героїв Другої світової війни та жителів Покровщини з цим днем. Учні 7 - 8 класів: Шаповалова Влада, Сурніна Аліна, Ліпська Дар’я, Лаврущенко Діана, Горобець Ірина, Терещенко Олександр та Тищенко Роман  роздавали пам’ятні листи всім перехожим. А людям, котрі пережили страшні події Другої Світової війни, діти вручали особливі подарунки – виготовлені власноруч учнями Покровських шкіл різнокольорові листівки. Найбажанішою подякою для дітей були радість на обличчях ветеранів та жителів селища.

   У такий важливий день хочемо вклонитися вам, захисники Вітчиз ... Читати далі »

Просмотров: 594 | Добавил: admin | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)