Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

В рамках місячника військово – патріотичної роботи, з метою виховання учнівської молоді в дусі патріотизму, готовності до праці і захисту Батьківщини, на виконання календаря спортивних змагань серед учнів шкіл району та плану роботи районної організації ТСО України, на базі Покровського ліцею було проведено змагання з військово-прикладного багатоборства серед учнів ЗНЗ І-ІІІ ст., присвячених 25 річниці Збройних Сил України.

Команда учнів нашого закладу зайняла ІІ командне місце. Ми щиро в ... Читати далі »

Просмотров: 595 | Добавил: admin | Дата: 02.12.2016 | Комментарии (0)

1 грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому - в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ/СНІД.

Волонтери Покровського ліцею не змогли стояти осторонь цієї проблеми. За  допомогою соціально – психологічної служби НВК вони взяли участь в шкільній та районній акціях «Зупинимо СНІД разом!». А учні 8 – А, 10 - А та 10 – Б класів були задіяні в  інтерактивній грі «Маршрут безпеки». Учнівські колективи 6 – 11 класів організували виставку плакатів відповідної тематики. День був насичени ... Читати далі »

Просмотров: 592 | Добавил: admin | Дата: 02.12.2016 | Комментарии (0)