Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

15:51
30 річниця з дня Чорнобильської трагедії

 

26 квітня 1986 року почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

  Пройшло 30 років після аварії на Чорнобильській АЕС, але біль не вщухає. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

В ході відзначення 30 - ї  річниці з дня Чорнобильської трагедії  в Покровському ліцеї було проведено ряд тематичних заходів : учні 10 класів разом із класними керівниками та адміністрацією школи брали участь у покладанні квітів до пам’ятника ліквідаторів на ЧАЕС; на перервах було  організовано музичне прослуховування сучасних пісень різних жанрів українських та зарубіжних виконавців на відповідну тематику; у бібліотеці школи 4 – 6 класи прослухали цикл виховних годин „Чорнобильська тема у світовому кіно, літературі та музиці ” із переглядом та наступним обговоренням художніх стрічок, які висвітлюють події квітня 1986 року. А в актовій залі ліцею всі мали змогу прийняти участь у єдиній виховній годині «Нам лишається пам’ять, що світить життям і любов’ю», на якій ведучі учні 7 – Б класу розповіли про трагічні сторінки Чорнобильської катастрофи, вшанували пам'ять перших ліквідаторів трагедії та намагалися донести до всіх присутніх, що життя та здоров’я людей залежить від них самих.

Педагогічний та учнівський колектив Покровського ліцею пишається тим, що в нашому закладі працює не просто вчитель, батько, а справжній герой - Голуб Сергій Олексійович. Він являється одним із ліквідаторів Чорнобильської трагедії. Ми вдячні Вам за вашу мужність та відвагу і приносимо наш земний уклін всім тим, хто подарував нам можливість жити, вчитися і творити прекрасне.

 

 

 

 

Переглядів: 547 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
1
30 років Чорнобиля

Ім`я *:
Email *:
Код *: