Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

21:38
6-денка? Так!

Як повідомляє офіційний сайт Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, нововведення може бути запроваджено лише для учнів 5-11 класів і лише протягом першого навчального семестру. Найближчим часом з’явиться лист-рекомендація з цього питання.

«Перехід на шестиденне навчання є рекомендацією для навчальних закладів нашої області. У нас є дані, що у цьому році ліміт газу скорочено на 24%. Основна мета, яку ми ставимо перед собою – забезпечити дітей належними умовами для навчання. Зокрема, це стосується температурного режиму у приміщеннях шкільних кабінетів», – зазначив директор департаменту освіти і науки Облдержадміністрації Олександр Демчик.

Школярі початкових класів продовжать навчатися за звичною п’ятиденною системою. Навчальна програма у 1-4 класах дозволяє корегування без відвідування школи по суботах.

Разом з тим, осінні канікули буде збільшено на 5 днів. Вони триватимуть з 27 жовтня по 9 листопада 2014 року. Весняні канікули подовжать на 10 днів – з 9 по 29 березня 2015 року. Період зимових канікул залишать без змін.

Переглядів: 608 | Додав: admin | Теги: департамент освіти, шестиденка, ДОІППО, канікули | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: