Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:20
85 - річчя Дніпропетровської області

На сучасному етапі свого розвитку Дніпропетровська область повноправно посідає лідируючі позиції в економічному, науковому та культурному житті нашої країни. Офіційним «днем народження» області вважається 27 лютого 1932 р.

Тому, відповідно до законів України “Про місцеві державні адміністрації” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, Указу Президента України від 02 грудня 1995 року № 1116/95 “Про впорядкування та відзначення пам’ятних дат і ювілеїв” у Покровському ліцеї 26 – 28 лютого пройшли заходи присвячені 85 річниці Дніпропетровській області.

Класні керівники 1- 11 класів провели для учнів Єдиний уроку на тему: «Рідній Дніпропетровщині». Також були організовані виставки експозицій у бібліотеці та музеї, спрямовані на висвітлення визначних місць Дніпропетровської області та її видатних діячів в історії, культурі, економіці та науці.

Ми пишаємося тим, що живемо саме у Дніпропетровській області. Обіцяємо, що зробимо все можливе, щоб прославити її не тільки в Україні, а й за її межами.

Переглядів: 546 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: