Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

15:19
Акція "Злови зв'язок з Землею"

  Наявність слідів техногенної катастрофи на нашій планеті - незаперечний факт. Ми дуже швидко, освоївши нові технології, егоїстично поспішаємо ставити їх «на благо» людства. Природа відпочиває. Але так буде не завжди. Оцінюючи сучасну обстановку щодо екологічної ситуації в світі можна констатувати, що людство планети опинилося у пастці гострих екологічних проблем власного соціально-економічного розвитку.

  Можна багато розмірковувати про екологію та екологічні проблеми, шукати винуватців і дискутувати на тему, що стан навколишньої природи можливо був би зовсім іншим, якби ...

  Все це можна робити, і багато хто робить. У цьому немає нічого поганого, навіть навпаки: якщо ці міркування не будуть голослівними, то цілком природно, рано чи пізно це призведе безпосередньо до практичних кроків, адже ніхто не стане заперечувати, що діяльність людини на землі має ті чи інші наслідки.

  Цього року учнівський та педагогічний колективи опорної школи "Покровський ліцей" активно долучились до міжнародної кампанії "Година Землі", яка проходить під гаслом "Злови зв'язок з Землею". В закладі організовано прийом пластику, проведено інформ-дайджест "Як ти можеш допомогти Планеті", виховні години та конкурс малюнків "Що я роблю для порятунку Планети". З ініціативи учнів 11-х класів була проведена вулична акція "Врятуймо Планету разом!", під час якої молодь закликала жителів селища долучитись до Години землі та берегти природнє середовище!
 
 Запрошуємо всіх покровчан приєднатися до всесвітнього руху за майбутнє Планети, бути небайдужими до екологічних проблем і завжди пам’ятати, що тільки разом ми зможемо досягти кращих результатів!

 

Переглядів: 440 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: