Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:14
День Європи

Відповідно до Указу Президента № 339 / 2003 від 19 квітня 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

Покровський ліцей не зміг залишитись осторонь такої визначної події, тому прийняв активну участь в районних та шкільних заходах, присвячених цьому дню. Так, 13 травня, на центральній площі селища учні та вчителі школи стали свідками підняття Державного Прапору України та Прапора Євросоюзу – це була визначна мить. Керівниками гуртків Покровського ліцею Кравець Л. О. і Надтокою О. В. в парку  розваг було організовано тематичну виставку: «Європа – наше майбутнє», а учні 5 – В класу із класним керівником Рибачук Л. І. взяли участь у конкурсі малюнків «Я - європеєць.»

Протягом тижня для учнів 1 – 11 класів пройдуть виховні години на відповідну тематику. Учнями старших класів організовано виставку плакатів «Подорож країнами Європи».

День Європи в Україні - це символ нашої спільної історії, наших спільних цінностей. Ми віримо, що наші мрії здійсняться!

Переглядів: 578 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: