Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:18
День позитиву

10 жовтня в Покровському ліцеї пройшов День позитиву, девізом якого стали рядки дитячої пісні «От улыбки хмурый день светлей», приурочений Всесвітньому дню психічного здоров’я. Адже всім добре відомо, що позитивний настрій, теплі почуття позитивно впливають на здоров’я людини. Хвиля позитиву захопила з перших же хвилин перебування в школі: на порозі всіх зустрічали клоуни, бадьора музика і теплі побажання гарного дня. Найменші учні ліцею продовжили спілкування з клоунами, які запропонували першокласникам веселі та корисні ігри.

Всі вчителі розпочали перші уроки з п’ятихвилинок позитивного налаштування.

На перервах учні початкової школи поповнювали свої знання у «відділі знавців емоцій та почуттів», вчилися читати настрій людини по виразу обличчя. Працював «Банк компліментів», куди діти з задоволенням робили «вклади»: писали гарні, теплі слова своїм друзям та вчителям.

Старшокласники, які відчували себе сумно чи невпевнено могли підзарядитися силою позитивних мотиваторів.

Педагоги відчули на собі позитивний терапевтичний вплив музики: в учительській звучали класичні композиції Й. С. Баха, В.А. Моцарта, П Чайковського, Ф. Ліста, Ф Шопена, ДЖ. Верді

Всі, хто почував себе особливо радісно змогли передати позитив через об’єктив в зоні селфі «Життя прекрасне». Бажаючих було достатньо.

Переглядів: 493 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: