Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:03
День працівника сільського господарства

Працівник сільського господарства – така тяжка, але така необхідна професія. Ці люди так чи інакше пов’язують свою трудову діяльність з обробкою нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленням її плодів.

Нове українське законодавство не обійшло своєю увагою це важливе професійне свято. Згідно Указу Президента України № 428/93, датованим 7-м жовтня 1993-го року, професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгосп-сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, зберіг цю славну традицію і відзначається як і раніше, у третю неділю листопада.

Не зважати на це свято не змогли і найменші учні Покровського ліцею. Тож на передодні Дня працівника сільського господарства діти 1 – 4 класів організували тематичну виставку робіт, присвячену цьому дню. На ній були представлені вироби із овочів та фруктів, плодів дерев та різних інших природних матеріалів. Своєю увагою та старанністю, вмінням креативно мислити діти показали, що вони шанують таку важливу для нас усіх професію.

     Тож, від щирого серця хочемо привітати всіх працівників сільського господарства з їхнім професійним святом! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вам і вашим рідним, на благо розквіту України та піднесення добробуту всього нашого славного народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

   Бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

Переглядів: 625 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: