Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

21:53
День психологічного здоров`я

10 жовтня відзначався Всесвітній день психічного здоров’я. Напередодні цього дня в Покровському ліцеї були проведені заходи, направлені на збереження психологічного здоров’я всіх учасників навчально – виховного процесу.

Учні четвертих класів під час мульттерапевтичного сеансу з практичним психологом закладу Гавриш С.І. розмірковували про зв’язок мислення і здоров’я, і прийшли до висновку, що краще залишатися оптимістом, як герой Ах із мультфільму «Ох і Ах»

Зі старшокласниками було проведено бесіду  на тему «Стрес. Як собі допомогти», в ході якої вони познайомилися з методами самодопомоги в ситуаціях емоційного дискомфорту.

На перервах учні ліцею тестували свою схильність до депресії, взявши участь в Живій анкеті, яку провела для них соціальний педагог Замфір А.М. , а також ділилися власними рецептами подолання цієї сучасної недуги.

Вчителі отримали заряд бадьорості та оптимізму на «сеансі» сміхотерапії.

Найяскравішим моментом Дня психологічного здоров’я в закладі  стала велика розмальовка – антистрес «Чарівна подорож». Протягом декількох перерв молодші школярі з великим задоволенням розфарбовували розміщене на стіні чорно – біле полотно, перетворивши його в кінці в яскраву   картину. Не залишилися осторонь від цієї захоплюючої справи і дорослі.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 546 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: