Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:10
День відкритих дверей

У суботу, 4 листопада, опорна школа НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1 – Покровський ліцей» гостинно зустрічала батьків майбутніх першокласників та їхніх дітей у День відкритих дверей.

Директор ліцею Каліберда Людмила Олександрівна розповіла про створення опорної школи на базі ліцею, представила адміністрацію та працівників закладу, які опікуються молодшими школярами, ознайомила з фінансуванням та оснащеністю закладу, роботою педагогічного колективу. Гості також мали змогу проглянути віртуальну екскурсію школою.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Карабут Наталія Михайлівна розповіла про те, що діти, які сядуть за парти 1 вересня 2018 року, будуть навчатися в новій українській школі. Початкова освіта нової школи поділятиметься на 2 цикли: перший, адаптаційно-ігровий (1-2 класи); другий, основний (3-4 класи). Цікавою для батьків була інформація про режим роботи учнів 1-х класів, зокрема, про роботу групи продовженого дня.

Заступник директора з виховної роботи Замфір Аліна Миколаївна ознайомила батьків із роботою гуртків та секцій, які із великим задоволенням відвідують учні закладу.

Учитель початкових класів Пилипенко Віта Анатоліївна розказала про те, що з цього навчального року в нашому ліцеї починає свою роботу Школа майбутнього першокласника « Пізнайко». Метою проекту є:

- знайомство та співпраця з батьками майбутніх першокласників ;

- робота з дітьми, з метою їх різнобічного розвитку;

швидка та безболісна адаптація дітей до умов навчання у школі.

Школа «Пізнайко» буде працювати протягом всього навчального року, що сприятиме формуванню готовності дитини до шкільного життя.

Після виступів педагогів батьки разом із вчителями початкових класів відвідали місце навчання майбутніх першокласників, окремий навчальний корпус №2, в якому є класні кімнати, ігрові, спальні, кімнати гігієни. Період, коли дитина йде до школи, є особливо хвилюючим для всіх членів сім’ї, і тому батьки спілкувалися з учителями, ставили їм запитання.

На згадку про цю теплу, змістовну зустріч, батьки, дітки та вчителі зробили спільне фото.

Будь –яку інформацію стосовно підготовки дітей до школи можна отримати на сайті Покровського ліцею.

 

 

Переглядів: 515 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: