Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:57
День відкритих дверей для батьків майбутніх першокласників

31

31 жовтня 2018 року у Покровському ліцеї  Школа майбутнього першокласника    « Пізнайко» знову гостинно відкрила свої двері для майбутніх першокласників та їх батьків. Як показав минулорічний досвід, наш « Пізнайко» став у нагоді своїми  корисними порадами та допомогою тим діткам, які зараз уже є учнями нашого закладу, та їх батькам.  Тому ми раді були вітати всіх, хто завітав до Покровського ліцею на день відкритих дверей « Шкільний калейдоскоп для турботливих батьків».

З батьками майбутніх першокласників зустрілася адміністрація школи: директор Каліберда Л. О., заступник з НВР  Карабут Н. М., заступник з виховної роботи  Замфір А. М.. Вони поінформували присутніх про переваги навчання у нашому закладі, плани на майбутнє та перспективи. Донесли важливу інформацію стосовно особливостей роботи НУШ та режиму роботи груп продовженого дня. Розповіли про різноманітні гуртки, які працюють у школі в позаурочний час.

Батьки мали змогу познайомитись та поспілкуватись з вчителями майбутніх школяриків Савченко Т. А. та Борсук Л. П. та відвідали класні кімнати, в яких навчаються першокласники Нової української школи.

Вчитель початкових класів Пилипенко В. А. розповіла батькам про план роботи   « Пізнайко» на 2018 – 2019 навчальний рік.

Педагог – організатор Чевюк М. Ф. та бібліотекар Удовіченко О. В. провели з дітками цікаві вікторини та ігрові заняття. Діти виготовили своїми руками поробки  з паперу та отримали пам'ятку майбутнього читача.

Наостанок батьки отримали пам`ятки для майбутніх першокласників, а дітлахи – різнокольорові повітряні кульки.

 

 

Переглядів: 594 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: