Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

15:51
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого вся Україна відзначає «День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», який встановлений Указом Президента України № 180/2004 від 11-го лютого 2004-го року. В цей день вся країна віддає данину пам’яті воїнам - інтернаціоналістам, які ціною власного життя захищали мирних людей.

Учні Покровського ліцею прийняли активну участь у шкільних та районних заходах, присвячених цьому дню. Була проведена лінійка «Афганістан – біль та пам'ять українського народу», організована виставка малюнків та екскурсії до шкільного музею.

Але більш пам’ятною та вражаючою стала участь наших вихованців в урочистостях, які проходили у районному будинку культури: 5 випускників закладу стали учасниками флешмобу 22PuchupChallenge, учні 5 - 9 класів приймали участь у районному конкурсі малюнків «Діти за щастя та мир в Україні», вихованці гуртка «Творчі долоньки» підготували зворушливу інсталяція «ВОЛЯ-ГІДНІСТЬ-ПЕРЕМОГА», де показали події війни в Афганістані та сьогодення на сході нашої держави.

Але кульмінацією заходу стала літературно – музична композиція «Пам’ять», яку учні школи присвятили нашим землякам, воїнам – інтернаціоналістам та солдатам зони АТО, котрі пішли у вічність.

Ми, як молоде покоління, своїми виступами довели, що скільки б не минуло років ми завжди будемо пам’ятати мужність та героїзм цих людей.

Всім тим, хто після пекельних битв, повернувся до рідних домівок, випав щасливий квиток – Вам випало жити. Тож, ми хочемо побажати Вам здоров'я, щастя, миру, душевного спокою, злагоди та сімейного затишку. Ви – приклад мужності та героїзму для всіх нас.

Ми вами пишаємося!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 541 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: