Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:01
День захисника України

З нагоди Дня захисника України, яке всі жителі нашої країни відзначають 14 жовтня у Покровському ліцеї пройшла святкова лінійка, присвячена цьому дню. Протягом свята від ведучих Каплі Олега та Зимовцевої Таїсії лунали вітання та щирі побажання нашим хлопцям, вчителям та працівникам школи. Пісні у виконанні Хотюн Олександри та Олефір Каріни усі присутні підтримали гучними оплесками. Не залишились осторонь і учениці 2 – Б класу, які привітали всіх хлопчиків із цим чудовим святом.
   Щоб не залишити нікого без уваги, учні 5 – 11 класів подарували квіти усім чоловікам нашого ліцею. А після закінчення лінійки у кожному класі дівчата привітали своїх ще юних захисників гарними словами, теплими побажанням та приємними подарунками. 

    У цей день ми ще раз хочемо привітати усіх тих, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, уособлює всі етапи розвитку нашого славетного війська: тим, хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу – ми щиро зичимо доброго здоров’я, щастя, родинного затишку, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави!

Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: