Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:35
День збройних сил України

      Напередодні свята Дня Збройних Сил України, яке відзначається 6 грудня, у Покровському ліцеї відбулася урочиста лінійка присвячена цьому дню. На сьогоднішній день для кожного з нас стали не байдужі проблеми армійського життя, бойового навчання, побуту солдатів і офіцерів українського війська. Це свято стало дуже важливим для всіх жителів нашої країни.

   Піснями, запальними танцями та побажаннями учні ліцею підтримали захисників України. А також учениці третіх класів побажали сил і терпіння, мужності і відваги нашим майбутнім захисника. На жаль, не могли не згадати і вшанувати  хвилиною мовчання пам’ять тих наших земляків, яких  немає вже сьогодні поряд. Це Шаповалов Олександр, Севостьянчик Дмитро,    Сех Роман і всіх тих, хто  загинув під час виконання свого військового обов’язку.  Сподіваємося, що життя більше не піднесе нам чорних звісток, і ми ніколи більше не побачимо сльози матерів.

Тож у цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

 

Переглядів: 606 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
День Збройних сил України

Ім`я *:
Email *:
Код *: