Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

12:10
День Збройних Сил України

  6 грудня, у цей чудовий зимовий день,  вся країна відзначає знаменну дату  - 25 – ту річницю утворення Збройних Сил України. Це свято відзначається щорічно у день ухвалення в 1991 році Закону "Про Збройні Сили України".  Шлях утворення та формування Української армії  такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Воїни Збройних сил України продовжують славні бойові традиції, примножують їх у нових історичних умовах. І сьогодні вони роблять вагомий внесок у зберігання суверенності, незалежності держави. Українські солдати  воюють за  мир, спокій та злагоду, цілісність нашої країни.

Тому, в такий важливий для країни день, учні Покровського ліцею привітали всіх військовослужбовців із цим святом. В їхню честь лунали пісні у виконанні Шаповал Аліни та Зимовцевої Таїсії. А хвилиною мовчання і піснею «В чистім полі», яку виконала вчитель історії Горбань О.В., всі присутні на лінійці вшанували пам'ять тих солдатів, які загинули, виконуючи свій національний обов’язок. Серед них і випускники нашої школи Шаповал Олександр, Севостьянчик Дмитро та Сех Роман.

На святкову лінійку завітала гостя – головний спеціаліст  відділу сім’ї, молоді  та спорту районної державної адміністрації Мокієнко М.М. Вона привітала всіх зі святом та вручила грамоти переможцям конкурсу  «Компас DP»: учениці 9 – А класу Назаровій Владиславі  та учню 11 – Б класу Антибурі  Ярославу.  А виконуюча обов’язків директора школи Каліберда Л.О. нагородила команду хлопців Покровського ліцею: Василенка Олександра, Антибуру Ярослава та Стислого Івана за зайняте друге місце у загальному заліку на районних змаганнях з військово – прикладного багатоборства серед загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ст., присвячених 25 – й річниці Збройних Сил України.

  В свою чергу, ми хочемо ще раз привітати воїнів – захисників з Днем Збройних Сил України. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у військовій підготовці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках!

 

Переглядів: 533 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: