Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

07:17
День землі

         Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме в цей день в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

        Осторонь цього свята не залишився і Покровський ліцей. Вже доброю традицією в ньому стали виступи  шкільної екологічної агітбригади. Так, у цьому році своїм виступом на тему: «Земля - наш спільний дім», учні восьмих класів закликали і дорослих, і малих школярів берегти і примножувати природу навколо себе. Також, дітьми та вчителями нашої школи щорічно проводяться такі акції, як «Майбутнє нашої планети – в твоїх руках», «Чисте довкілля»; екологічний флешмоб «Краса своїми руками», екологічні акції по збору макулатури та насіння білої акації, висадка дерев та кущів, багаторічних квітів; організовується виставка малюнків на відповідну тематику та розповсюдження буклетів.

 

 

 

         У День Землі ми приєднуємося до міжнародної ініціативи покращення екологічного стану нашої планети і закликаємо всіх покровчан  підтримати загальнолюдські позитивні зусилля, які спрямовані на вирішення назрілих екологічних проблем. Що людина посіє - те й пожне.

Не будемо про це забувати!

 

Переглядів: 545 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
День Землі

Ім`я *:
Email *:
Код *: