Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:09
"Гра - квест"

20 квітня учні 6 – Б класу стали учасниками гри-квесту, присвяченої року державної мови в Україні, проведеного Покровською дитячою бібліотекою та бібліотекою Покровського ліцею. Змагання проходило між двома командами – «Пізнайки» та «Знавці рідної мови». Діти з великим задоволенням готувалися до свята: виготовляли емблеми, плакати на підтримку своєї команди, капітани команди - Овчиннікова Єлізавєта та Вітер Антон разом з класним керівником Стаєцькою І. В. - підійшли творчо до складання девізу.

Учасники гри мали пройти ряд цікавих зупинок, підготовлених бібліотекарями Покровською дитячої бібліотеки та шкільним бібліотекарем Удовиченко О. В., а саме: «Конкурс ерудитів», «Жартівлива», «Перекладач», «Народ скаже, як зав’яже», «Впізнай літературного героя», «Поетична хвилинка», «Фразеологізми».

На кожній із зупинок їх очікували захоплюючі, цікаві, творчі завдання – перекласти слова з російської мови на українську, відновити фразеологізми, вставляючи на вільне місце слово-латку, відновити поезію, вибираючи із синонімів слова, що римуються, за описом літературного героя учасники знаходили відповідну книгу на полиці, змагалися, хто швидше та краще розкаже скоромовки та багато інших.

У кінці учасники заходу поділилися своїми враження від квесту: їм сподобалась така форма свята, вони не лише перевірили свої знання, але й навчилися працювати в команді, слухати своїх капітанів, бути уважними та чемними. До фінішу команди прийшли одночасно, отже, перемогла дружба. Усі гравці потішили своїми чудовими, бездоганними знаннями рідної мови.

Переглядів: 459 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: