Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

07:53
Легко вогонь запалити, та не просто загасити.

Найдорожчий скарб людини – це її власне життя. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації, адже загрозу можуть зчинити різні ситуації - і дорожній рух, і пожежі, і стихійні лиха. Саме тому з 8 по 12 листопада в нашому навчальному закладі й було проведено Тиждень знань з протипожежної безпеки за темою: "Легко вогонь запалити, та не просто загасити".

Відповідно до тематики Тижня й були проведені такі заходи: виставка - огляд книг "Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди"; конкурси на кращий малюнок та інформаційний буклет; мультимедійні тематичні презентації «Небезпека від вогню»; перегляд мультфільмів; екскурсії до пожежної частини; попереджувальні бесіди - інструктажі та години спілкування "Правила пожежної безпеки. План евакуації", "Перша медична допомога та засоби пожежогасіння"; виготовлення аплікацій із пластиліну:; практичні заняття "Як загасити вогонь", рольові ігри "Вивчаємо номер служби пожежного порятунку", "Обережне поводження з сірниками", вікторини, кросворди, загадки.

Ми переконані, що всі ці заходи допомогли нашим учням отримати ті знання, які стануть їм в нагоді, щоб уникнути нещасних випадків. Цінуйте своє жтття!

 

Переглядів: 167 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: