Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:04
Мелодія випускного вальсу

 Ще для одного покоління випускників Покровського ліцею розпочалося доросле життя -  30 травня відбувся випускний  вечір. На центральній площі селища зібралися всі: учні, вчителі, батьки, друзі, знайомі, майже всі жителі Покровського, які прийшли на свято Випуску - 2015. А навколо розмаїття квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок.

Цього навчального року 47 старшокласників змінять шкільне життя на студентське — оберуть свій шлях. Немає сумніву в тому, що міцні підвалини успішного майбутнього вчорашніх старшокласників вже закладені. Тому цілком закономірно - у нашому навчальному закладі найбільше медалістів! У 2014 - 15 навчальному році в Покровському районі 19 медалістів і серед них 10 медалістів  Покровського ліцею - 8 золотих та 2 срібних.

  1. Кундієв Владислав Олегович
  2. Лисенко Анастасія Ігорівна
  3. Лисюк Дмитро Олександрович
  4.  Маракіна Валентина Олегівна
  5. Осмоловський Максим Романович
  6. Пархуць Владислав Дмитрович
  7. Петренко Влада Олександрівна
  8. Чебанко Олександр Сергійович
  9. Бережна Таїсія Русланівна
  10. Терещенко Анна Володимирівна

 

Це ті випускники, які своєю наполегливою працею довели, що вони серед випускників найкращі! Їхні імена занесені на особливий та почесний шкільний стенд "Гордість ліцею”,  де вписані імена медалістів  за всі роки. 

  Вони – герої цього вечора – прекрасні до невпізнанності, схвильовані і трохи розгублені, наче не впевнені в тому: чи радіти дорослому життю, чи сумувати за втраченим дитинством та шкільним життям. Саме сьогоднішнім випускникам належить одне з найважливіших місць у процесі творення та розбудови нашої України, адже європейський вибір існування української держави, як ніколи, потребує розумних, сумлінних, вольових громадян -патріотів, яким треба повсякчас кріпити оборону, вибудовувати нову доктрину існування.

Тож, в добру путь, дорогі діти! Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті вам, дорогі випускники!

 

Переглядів: 715 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: