Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

21:20
Міжнародний День музики

ФОТОЗВІТ можна переглянути тут

У перший день жовтня відзначають Міжнародний день музики. Це свято було призначене на 1 жовтня рішенням ЮНЕСКО з ініціативи композитора Дмитра Шостаковича. Можливо, дата для святкування цього дня була обрана не випадково, оскільки осінь є улюбленою порою року багатьох видатних художників, музикантів та письменників. Осінь — красива і різноманітна, як сама музика.

Міжнародний день музики святкують не тільки композитори, музиканти, загалом всі ті, хто професійно пов'язав своє життя з музичним мистецтвом, а й всі ми, хто просто любить музику. Музика - взагалі – найсильніший інструмент впливу на психіку людини. Музикою потрібно насолоджуватися, її потрібно слухати і розуміти, тоді і жити стане простіше і люди стануть добрішими.

 Своєрідне музичне свято відбулося сьогодні і у нашому Покровському ліцеї. Учні 5 – 11–х класів на перервах демонстрували свої таланти в різних номінаціях.

Вони співали, танцювали, грали на музичних інструментах. Учні молодших класів не тільки залюбки слухали музичні шедеври, а й підтанцьовували учасникам свята.

Всі були задоволені і сповнені енергії та позитивних емоцій розходилися на уроки.

Переглядів: 561 | Додав: admin | Теги: День музики, Покровський ліцей, учні, Шостакович, Карниш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: