Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:18
МОРОЗИ НЕ ДАЮТЬ НАВЧАТИСЬ
Н А К А З  № 18
             від 07 лютого 2012 року

«Про призупинення навчальних занять»

На виконання наказів № 33, 34  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Покровської райдержадміністрації  від 07 лютого 2012 р., ДСанПіН та у зв’язку  з погіршення погодних умов і значним зниженням температури навколишнього середовища, відсутністю технічної можливості забезпечити належний температурний режим в навчальних приміщеннях закладу, 

Н А К А З У Ю:

1.  Тимчасово призупинити навчальні заняття для учнів 1-4-х класів на 07 – 09 лютого 2012 р., 5-11-х класів на 08 – 09 лютого, відмінити проведення гуртків, секцій, інших  позакласних  форм роботи, будь-яких масових   заходів.

2. Класним керівникам 1-11-х класів:

2.1.Провести роз’яснювальну роботу серед вихованців НВК, щодо поведінки в умовах низьких температур, попередження випадків переохолодження та обморожень, навчання з надання першої медичної допомоги при переохолодженні, при  зниженні температури повітря до -20С, і нижче;

2.2. Провести роз’яснювальну роботу з батьками щодо призупинення навчально-виховного процесу в навчальному закладі  у зв’язку з зниженням температури повітря.

3. Заступникам директора з НВР та НМР  Девятці Т.В., Карабут Н.М., Соломці Л.А.  на час призупинення  навчально-виховного процесу організувати проведення навчання з використанням дистанційних (індивідуальних) форм навчання, інтерактивних засобів, мережі Інтернет.

4. Завідуючому господарством НВК Яндолі П.В.: 

4.1.Розробити графіки та забезпечити цілодобове чергування у закладі  відповідальних осіб (протягом періоду зниження температури) з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

4.2.Здійснити відповідні організаційні заходи щодо забезпечення безперебійного функціонування інженерних споруд, мереж комунікацій навчального закладу та дотримання  в них температурного режиму.

4.3.Забезпечити дотримання правил техніки безпеки, правил протипожежної безпеки, заходи  з попередження травматизму, розчищенню від снігу і криги територій і під’їзних шляхів до навчального закладу.

4.4.Забезпечити  дотримання санітарних норм, температурний режим, безпечне функціонування навчального закладу.

5.Координацію роботи за виконанням даного наказу покласти на заступників директора з НВР та НМР Девятку Т.В., Карабут Н.М., Соломку Л.А. , завідуючого господарством   Яндолу П.В. 

6. Контроль  за виконанням наказу залишаю за собою.

                                                                 Директор НВК                       С.О.Оксаніченко

Переглядів: 602 | Додав: admin | Теги: призупинення навчальних занять, зниження температури повітря | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: