Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:27
НАШ БІЛЬ - АФГАН

В стінах нашого ліцею протягом навчального тижня з 11-го по 15-те лютого відбувалися виховні заходи, приурочені виведенню радянських військ з Афганістану та вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

З метою вшанування ветеранів Афганської війни та воїнів-інтернаціоналістів проводилися бібліотечні години в початковій школі у вигляді уроку-розповіді та уроку-пам’яті «Війна в Афганістані». Учнів з 5-го по 9-і класи було запрошено відвідати районний та шкільний музеї. Також протягом тижня учні навчального закладу могли ознайомитися з історичними даними цього страшного дійства на інформаційному та виставковому стендах на теми: «Війна в Афганістані» та «Уходили парни из Афгана..».  Проводилися  уроки історії «Наш біль - Афганістан» в старших класах, які супроводжувалися відео-матеріалами в інтерактивному мультимедійному класі. 15-го лютого о 08.00 в ліцеї відбувся єдиний урок мужності «Простим героям – честь і слава»  та загальношкільна лінійка жалобного спрямування за воїнами, котрі загинули, виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною в різних гарячих точках Нагорного Карабаху, Іраку, Югославії та Афганістану.

Виховні заходи проводяться постійно в стінах нашого ліцею, вони спрямовані на виховання  патріотичних почуттів, поваги до ветеранів війни та закликають цінувати кожну мить мирного життя нашої країни!










Переглядів: 691 | Додав: admin | Теги: Урок, воїни, Афганістан, Лінійка, Війна, фоторепортаж, Вшанування, герої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: