Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:30
Новий Рік

Добігає кінця 2015 рік. У ньому було все: і хороше, і погане. Звичайно, в пам’яті кожного із нас залишаться найяскравіші спогади. Ось на порозі стоїть рік 2016, який, сподіваємося, принесе нам багато радості, сюрпризів і, звичайно ж, казковості!

Напередодні свята Нового року у Покровському ліцеї відбулися новорічні вогники. Учні початкової школи співали пісні, водили хороводи навколо ялинки, зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку та отримували подарунки.

Учнівські колективи 5 – 6 класів показали свої таланти, позмагалися в конкурсах та отримали багато позитивних емоцій.  

 

 

А серед учнів 7 – 8 класів відбулося змагання Дідів Морозів і Снігуроньок. Конкурсанти мали змогу представити себе, показати свої таланти та привітати всіх з наступаючими святами. А звання «Найсправжнісіньких» Діда Мороза та Снігуроньки вибороли учні 8 – В класу Зимовцева Тая та Падалка Олександр.

 

 

 

 

 

 

Естафету новорічних свят продовжили учні 9 – 11 класів. Новорічний вечір проводили за сценарієм телепрограми «Світське життя». На свято завітало багато «відомих» зірок. Вони  не тільки подарували нам свої талановиті виступи, а й розповіли, як вони готуються до Нового року, і привітали всіх глядачів з наступаючим святом . Одним словом свято вдалося на славу.

А закінчився новорічний марафон фестивалем «Діти – дітям», на якому свої  феєричні номери представили танцювальний колектив «Сузір’я»  та вокально – інструментальний ансамбль «Екзотика».

Колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1- Покровський ліцей» також приєднується до побажань наших учнів. Хай рік Новий  приходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Бажаємо усім міцного здоров’я, віри в процвітання нашої країни. Нехай збуваються мрії, нехай удача і благодать приходить у кожен дім!

З наступаючим Новим роком!

Переглядів: 623 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
Новий Рік

Ім`я *:
Email *:
Код *: