Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:04
ПАМ'ЯТІ ВЕЛИКИХ БИТВ

Протягом навчального тижня, починаючи з 25-го січня та закінчуючи 1-м лютим, в стінах нашого ліцею відбувалися виховні заходи, приурочені 70-річчю Сталінградській битви та 69-ї річниці знаття блокади Ленінграду.

ФОТОРЕПОРТАЖ

З метою вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни в початковій школі старшокласники  проводили урок-розповідь та урок-пам’яті «Ратний подвиг Ленінграда» Учнів з 5-го по 8-і класи було запрошено на бібліотечні години в шкільну бібліотеку «Битва під Сталінградом», де діти також могли побачити виставковий стенд наукових публікацій та дитячих художніх творів, котрий був приурочений тематиці заходу. Також читалися інформаційні години в старших класах членами шкільного гуртка «Інформатор», які супроводжувалися відео матеріалами в інтерактивному мультимедійному класі.

Такі заходи є постійними в нашому закладі, вони спрямовані на виховання  патріотичних почуттів, поваги до ветеранів війни та закликають цінувати кожну мить мирного життя нашої країни!

Переглядів: 596 | Додав: admin | Теги: Сталінградська битва, річниця, урок-розповідь, блокада Ленінграду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: