Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

12:53
ПЕРСОНАЛЬНІ СТОРІНКИ ЗНО-2011


Персональні сторінки учасників ЗНО 2011 року вже є відкритими. З персональної сторінки абітурієнти можуть роздрукувати запрошення-перепустку на пункт проведення ЗНО, дізнатися дати проведення тестів та адреси пунктів тестування

На сайті Українського центру оцінювання якості (УЦОЯО) освіти відкрито доступ до персональних сторінок абітурієнтів ЗНО-2011.

На персональній сторінці абітурієнти можуть перевірити свої реєстраційні дані. Також на сторінці вказані предмети на тестування з яких зареєстрований абітурієнт, дати складання тестів та адреси пунктів тестування.

Абітурієнтам слід звернути увагу на те, що складання тестів з різних предметів може відбуватися у різних пунктах тестування, особливо у великих містах.

Ті, хто не отримав запрошення на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, можуть роздрукувати запрошення-перепустку з персональної сторінки абітурієнта.

Після офіційного оголошення результатів з усіх предметів абітурієнти матимуть можливість роздрукувати й інформаційну картку з результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.

Доступ до персональної сторінки здійснюється за номером сертифіката та пін-кодом.

Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, відбудеться впродовж 2 – 24 червня 2011 року. Початок тестування з усіх предметів об 11.00.

Доступ до персональної сторінки http://testportal.gov.ua/index.php/reginvite/reginvite/

Більше про вступну кампанію 2011 року>>>

За матеріалами: Освіта.ua
Переглядів: 2503 | Додав: admin | Теги: персональні сторінки, ЗНО-2011, Тестування, сертифікат, Випускник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: