Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:53
ПІДСУМКИ ХІ КОНКУРСУ ІМЕНІ П.ЯЦИКА
17 травня у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулося офіційне закриття Одинадцятого міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 

Стало вже доброю традицією, коли у травні у цьому театрі організатори збирають чимало людей. Були вручені всі головні премії близько 100 переможцям і призерам конкурсу – учням 3–11 класів, студентам вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації, учням професійно-технічних навчальних закладів та вчителям, чиї діти перемогли у конкурсі. Серед них - учениця 8-В класу Кириченко Анастасія та її вчитель Гамій Олександра Миколаївна.

Кириченко Анастасія, переможець конкурсу


Кириченко Анастасія з батьками Олександром Григоровичем і Наталією Вікторівною

та вчителем Гамій Олександрою Миколаївною

Наступний, 12-ий, конкурс стартуватиме у День української писемності та мови на Закарпатті, в Ужгороді.

Нагадаємо, що цьогорічний конкурс пройшов не без проблем: напередодні його старту Михайло Слабошпицький, виконавчий директор Ліги українських меценатів, повідомив, що Міністерство освіти одноосібно вийшло з числа організаторів. Проте завдяки ініціативі окремих меценатів конкурс було врятовано і він таки відбувся.

Переглядів: 1009 | Додав: admin | Теги: конкурс, українська мова, Переможець, Кириченко, Гамій, Яцик, Київ | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: