Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:27
"Пізнайко" продовжує роботу...

На зимових канікулах у Покровському ліцеї продовжила свою роботу школа майбутнього першокласника « Пізнайко». Протягом 9 - 11 січня були проведені заняття з дітьми та батьками майбутніх першокласників. Заступник директора з НВР Карабут Н. М. ознайомила батьків з планом другого психолого – діагностичного етапу роботи школи «Пізнайко».

Протягом трьох днів з дітьми працювали вчителі початкових класів Мицик І. Є., Бойко І. М. та Пилипенко В. А.. Вони провели діагностику рівня розвитку розумової готовності дітей до школи: пам'яті, уваги та мислення. До роботи були залучені багато інших спеціалістів закладу: педагог - організатор Чевюк М. Ф., вчитель музичного мистецтва Палій Т. В., вчителі інформатики Безугла Л. В. , Швець О.О. Цікаві заняття провели керівники гуртків Надтока О. В, Кравець Л.О., Захарова А. М

Батьки мали змогу переглянути відео на виховну тематику про важливість довірливих взаємостосунків батьків і дітей.

Психолог закладу Гавриш С. І. запропонувала батькам перевірити, чи готові вони віддавати дітей до школи. Їм був запропонований психологічний тренінг «Дорогою до школи», в ході якого батьки познайомилися з вправами діагностичного та розвиваючого характеру, які самостійно зможуть використати при підготовці майбутніх першокласників до навчання в школі.

Медична сестра ліцею Голуб К. І. проінформувала батьків про важливість дотримання режиму харчування школярів, необхідність щеплень і звернула увагу на вчасне проходження медичного огляду.

Батьки мали змогу поспілкуватися з директором Центру інклюзивної освіти Весніною Н.В. та отримали консультацію логопеда Вороніної С. Г. та дефектолога та Вакули В. М.

Робота школи на цьому етапі виявилась корисною та ефективною для всіх її учасників .

 

 

Переглядів: 553 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: