Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:23
Пізнайко продовжує роботу...

На весняних канікулах у Покровському ліцеї пройшов третій навчальний  етап школи майбутнього першокласника « Пізнайко».  Протягом  двох днів 03 і 04 квітня 2018 року вчителі початкових класів Мицик І. Є, Бойко І. М., Пилипенко  В. А провели  з майбутніми першачками  навчально -  розвивальні заняття . В ігровій формі їм було запропоновано завдання з математики, розвитку мовлення, природознавства. Дошкільнята  з цікавістю виконували вправи для розвитку мислення та уважності, а також для вдосконалення дрібної моторики рук .

Не менш цікавими були заняття з інформатики, які провела вчитель інформатики Безугла Л. В. Діти ознайомились із основними правилами роботи з комп'ютером, а потім виконували різні  цікаві вправи з логічним навантаженням.

Бібліотекар  закладу  Удовіченко О. В. провела цікаву екскурсію для майбутніх читачів  шкільної бібліотеки.  Дітям дуже сподобалась казкова вікторина, де вони показали гарні знання казок, як українських так і зарубіжних авторів.  На згадку про це чудове заняття  діти отримали різнокольорові листівки –нагадування.  Прочитавши їх, вони  дізналися, що у бібліотеці можна не тільки читати, а й гратися, творити, спілкуватися на різні теми. А також ознайомилися з основними правилами поводження з книгою.

У перервах між заняттями з дітками проводилися цікаві рухливі перерви. Їх підготувала і провела педагог – організатор ліцею Чевюк М. Ф.

Наше спілкування з майбутніми першокласниками було цікавим, активним, творчим і продуктивним.

Переглядів: 432 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: