Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:50
Посвята в старшокласники

11 листопада у Покровському ліцеї відбулася посвята у старшокласники. Це свято таке довгождане та бажане для учнів дев’ятих класів, адже вони вступають у доросле шкільне життя.

  Посвяту, під час якої приймали майбутніх зірок  в «Lyceum - stars», організув колектив 11 – А класу разом із класним керівником В.А. Вялих. Дев’ятикласники належним чином підготувались до вечора. Тут були :  цікаві  інтелектуальні конкурси, «Візитка» - представлення класу, «Таланти», «Обіцянка», які додавали глядачам хорошого настрою, позитивних емоцій та приємних хвилин відпочинку.
 Це свято дало можливість учням 9 – А та  9 – В  класів розкрити свої  танцювальні можливості. А  9 – Б клас вразив усіх присутніх своєю акторською майстерністю.

Закінчилося свято традиційним гімном старшокласників і врученням контрактів для дев’ятикласників.  Концерт пройшов у дружній та веселій атмосфері. Багато рідних, друзів та  знайомих завітало підтримати майбутніх зірок ліцею.  

Бажаємо новим «Старшокласникам» бути гідними цього почесного звання, стояти на захисті інтересів школи та шкільної громадськості. 

 

Переглядів: 632 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: