Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

23:00
ПРОБНЕ ЗНО-2012

Українським центром оцінювання якості освіти затверджено графік проведення та перелік предметів пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році


Право проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (далі – пробне тестування) у Дніпропетровській та Запорізькій  областях надано Дніпропетровському регіональному центру оцінювання якості освіти (далі - ДпРЦОЯО).

Порядок проведення пробного тестування регламентовано «Положенням про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти», затвердженим наказом МОН України від 29.05.2008 № 479, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 11.06.2008 за № 522/15213 (зі змінами).

Проведення пробного тестування здійснюється за технологією та процедурами, що розробляються Українським центром оцінювання якості освіти (далі – УЦОЯО).

Тести пробного тестування відрецензовано та схвалено фахівцями УЦОЯО.

Місце проведення - пункти пробного тестування, що будуть створені з дотриманням вимог УЦОЯО до їхньої організації.

Пробне тестування є одним з ефективних елементів підготовки до ЗНО, участь у якому, крім вищеназваних переваг, також надає можливість його учасникам:

  • ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм ЗНО та специфікаціям тестів 2012 року;
  • попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей.

Пробне тестування, як і ЗНО 2012, проводитиметься з дев’яти предметів.

Ознайомтеся з графіком проведення пробного тестування 2012 року

Дата проведення

Час проведення

Предмет тестування*

24 березня

11.00

українська мова і література, фізика, біологія, англійська, німецька, французька, іспанська мови

31 березня

11.00

математика, історія України, хімія, географія, російська мова

*Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно; вхід до пункту пробного тестування припиняється о 10.50.

Пробне тестування проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб і є неприбутковим для організаторів.

Пробне тестування є платним. Орієнтовна вартість одного тестування 84 грн.

ДпРЦОЯО впроваджує бонус для учасників пробного ЗНО – можливість доступу з власної персональної сторінки на сайті ДпРЦОЯО до тренувального тестування в режимі onlinе протягом січня - березня 2012 року.

Зареєструватися для участі у пробному ЗНО Ви зможете у термін з 1 листопада 2011 року (з 10.00) до 30 листопада  2011 року (до 24.00) у даному розділі сайту.

Програма реєстрації передбачає, що кожен учасник має обрати адміністративно-територіальну одиницю (із числа запропонованих ДпРЦОЯО) для проходження пробного тестування (пункти тестування створюються за умов реєстрації не менше ніж 45 осіб у кожній із зазначених адміністративно-територіальних одиниць в день тестування).

Результат учасника пробного тестування визначається ним самостійно після виконання всіх завдань. Для цього в пункті пробного тестування після завершення тестування учасник отримує інформацію про правильні відповіді до бланків типу А та зразок виконання завдань із розгорнутою відповіддю, що передбачають надання відповіді в довільній розгорнутій формі (бланків типу Б).

Результати пробного ЗНО не використовуються для участі в конкурсі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Учаснику, який зареєструвався, але не з’явився на пробне тестування, кошти не повертаються. Такий учасник має право впродовж 3-х робочих днів після проведення тестування з відповідного предмету з’явитися на пункт пробного тестування, указаний в запрошенні-перепустці, та  отримати примірник тестового зошита, бланків відповідей та правильні відповіді до завдань тестів.

Додаткову інформацію щодо реєстрації на пробне тестування можна отримати за телефоном 056-790-24-99.

Переглядів: 763 | Додав: admin | Теги: ЗНО, Реєстрація, Тестування, пункт тестування, 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: