Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:28
ПРОБНЕ ЗНО - ПЕРША СЕСІЯ


Учора, 23 березня 2013 року, у приміщенні нашого ліцею діяв пункт пробного тестування для абітурієнтів та всіх бажаючих пройти пробне ЗНО з предметів: українська мова і література, англійська мова, французька мова, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія.

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти (ДпРЦОЯО), з 11 тисяч 298 зареєстрованих осіб на пункти тестування з’явилося 10 тисяч 638 осіб, загальна явка по двом областям склала близько 95 %. Як і в попередні роки, деякі учасники не були допущені до пунктів тестування через запізнення та відсутність у них документів.

Серед причин запізнення наявні також випадки помилкового приїзду до пунктів тестування, зазначених в запрошеннях-перепустках друзів та однокласників.

В містах Кривий Ріг і Запоріжжя в ході технологічних перерв, було здійснено обхід аудиторій з металошукачами. В результаті перевірки у двох учасників зафіксовано мобільний телефон та плеєр, порушникам було заборонено продовжувати тестування й вилучено з пункту тестування.

Наступна сесія пробного ЗНО відбудеться 30 березня 2013 р. з предметів: математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Нагадуємо, що допуск до пункту пробного тестування триває з 10 год. 15 хв. до 10 год. 50 хв. на підставі:
  • паспорта або свідоцтва про народження (якщо паспорт ще не отримано);
  • запрошення – перепустки;
  • квитанції про сплату вартості послуг з проведення пробного тестування.

Бажано прибути на пункт пробного тестування не пізніше 10 год. 45 хв.

При собі необхідно мати одну-дві капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Переглядів: 568 | Додав: admin | Теги: Пункт, Запрошення, ДпРЦОЯО, сесія, квитанція, допуск, пробне ЗНО, Тестування, предмети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: