Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:33
Робота мовного табору

     Пришкільний мовний табір «Rainbow»  працював з 10.06.2019 по 14.06. 2019 року. В ході роботи табору було охоплено 50 учнів початкових класів.

Роботу  табору відкрив  захоплюючий  квест, де діти проходили цікаві станції. На кожній з них учасникам необхідно було відгадати ребуси , загадки, розв’язати кросворди, продекламувати вірші, скласти лексичні пазли, при цьому, продемонструвавши знання англійської мови.

Другий день пройшов під гаслом «Творча майстерність». Діти малювали та розповідали про свого улюбленого мультгероя.

Третього дня школярі мали можливість переглянути мультфільми англійською мовою та взяли участь в дискусійному клубі, висловивши свої враження  про фільми.

   Четвертий день відзначився пісенним англомовним вернісажем, де всі бажаючі мали можливість продемонструвати свої вокальні вміння.

Останнього дня на закритті табору відбувся «Battle»,  між двома командами «Stars' and 'Suns», в ході якого учасники демонстрували свій словниковий запас англійської мови, знання граматики, сприйняття та розуміння мови на слух. В результаті учні отримали масу позитивних емоцій та солодкі подарунки за активну участь.

 

 

Переглядів: 358 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: