Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:03
Серпнева нарада освітян

         Традиційно старт кожному новому навчальному році дають серпневі зустрічі освітян. Сьогодні, 29 серпня, в районному Будинку культури відбулася районна конференція, яка в урочистій формі підсумовує пророблену роботу за минулий навчальний рік і окреслює пріоритетні завдання на наступний період. У холі були розміщені виставки методичних надбань педагогів та вихователів ДНЗ.

Вела конференцію заступник голови РДА Давиденко Л. О., яка привітала всіх з початком нового навчального року та запропонувала вшанувати хвилиною мовчання тих педагогів, які відійшли у вічність у цьому році.

       З доповіддю "Про підсумки роботи галузі освіти району в минулому навчальному році та визначення пріоритетних завдань на 2017 - 2018 навчальний рік " виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Нечипоренко С. О. До слова також були запрошені начальник відділу освіти, молоді та спорту Покровської ОТГ Власова Н. В., провідні спеціалісти в галузі освіти Хоружа А. М. (Маломихайлівська ОТГ) та Марченко Р. В. (Великомихайлівська ОТГ). Відзвітував за роботу районної профспілки і її голова Пилипенко І. Б.

      Привітали освітян із Днем знань голова райдержадміністрації Назарчук С. Г., голова районної ради Василенко О. М., селищний голова Покровської ОТГ Спажева С. А., сільський голова Маломихайлівської ОТГ Зайцев А. В.

Слова привітання звучали і на адресу молодих спеціалістів, які влилися у педагогічну когорту.

Урочисто відбулося нагородження працівників освітньої галузі грамотами та преміями. Серед нагороджених були і наші колеги – Кравчун Р. Ю. (вчитель початкових класів) та Гречана Т. І. (вчитель математики).

Колектив Покровського ліцею сердечно вітає всю нашу освітянську родину з Днем знань та початком нового навчального року! Нехай 2017 - 2018 навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

Переглядів: 572 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: