Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

12:25
Сучасний  STEM кабінет для ліцею!

Особливої уваги набуває зараз проблема формування самостійності учнів, спроможності отримувати , аналізувати інформацію та приймати оптимальні рішення, використовувати  в практичній  діяльності нові  інформаційні технології.

Одним із напрямків інноваційного розвитку природничо – математичної освіти є програма навчання STEM, завдяки якій діти розвивають логічне мислення та технічну грамотність , вчаться вирішувати поставлені задачі. Цими днями в рамках програми «Спроможна школа» за рахунок коштів державного бюджету та співфінансування із місцевого бюджету в наш заклад було придбано обладнання для STEM кабінету.  Ми отримали мультимедійне обладнання, комп'ютери,  3D принтери, навчальний фрезерний  верстат, токарний верстат з числовим програмним  управлінням, навчальний лазерний верстат, а ще багато різних видів конструкторів. Тепер у нас буде навчальний кабінет для вивчення теоретичного матеріалу та лабораторія для застосування знань на практиці.

Таке обладнання  надасть  можливість учням будь-якого віку здійснювати проєктну та дослідницьку діяльність, розвивати критичне мислення та з легкістю засвоювати науково-технічні знання.  Це ціла діяльність, яка впроваджується в навчальний процес школи, адже майбутнє освіти в міжпредметній інтеграції зі збереженням класичного поділу на дисципліни. 

Дякуємо за такий чудовий новорічний подарунок!

Переглядів: 249 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: