Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:52
Святковий концерт

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може поздоровити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. Жінка - це перш за все чуйність, ніжність, доброта і краса, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

У переддень свята, 7 березня, весь Покровський ліцей майорів квітами, відусюди лунали побажання, а на обличчях жінок сяяли посмішки. Всі діти щиро вітали своїх учителів, а хлопчики своїх однокласниць. Не менш приємним подарунком для чарівного жіночого колективу став святковий концерт. У ньому брали участь учні як старших, так і молодших класів. Вони порадували своїм чудовим співом, запальними танцями та зворушливими віршами. Сюрпризом для всіх виявилося відео – привітання від учнів 11 – Б класу. Але самим креативним і незабутнім подарунком від старшокласників стали привітальні слова, які вони говорили різними мовами: Овчинніков Сергій – російською, Капля Олег – польською, Василенко Олександр – англійською та Пишоха Ярослав - українською. А святкова привітальна пісня від Тараса Валерійовича Палія зірвала зал шаленими оплесками.

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Переглядів: 600 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: