Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

06:42
Свято останнього дзвоника

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Море квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Покровському ліцеї. Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів гості свята: секретар виконкому Покровської селищної ради Швидь Інна Володимирівна та заступник директора ТОВ «Відродження» Левченко Олександр Петрович. Високоповажні гості вручили грошові премії кращим учням школи, а також побажали їм, щоб знання для них стали не просто шансом, а гарантією їхнього майбутнього.

До всіх присутніх із словами вітання звернулася директор ліцею Каліберда Людмила Олександрівна.
Підводячи підсумок роботи за навчальний рік, вона наголосила на тому, що 2016 – 2017 рік був для всіх нас нелегкий, але ми витримали і спільними зусиллями показали високі результати. Грамотами були нагороджені переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.

 

Для 36 - ти випускників нашого закладу шкільний дзвінок пролунав востаннє. Вони вже не сядуть за парти, не пробіжаться шкільними коридорами. Позаду у них 11 років яскравих і незабутніх подій з дитинства, а попереду доросле самостійне життя.

Уже стихають звуки шкільного вальсу, в небо випущені голуби та кульки. І здається, що зовсім недавно ви були ще малюками, а зараз робите важливий крок у майбутнє.

Тож, дорогі випускники, бажаємо вам щасливої дороги, досягти своїх мрій і ніколи не забувати рідної школи. А всім учням гарного літнього відпочинку!

Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: