Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:11
Тиждень англійської мови

ФОТОРЕПОРТАЖ

З 26  по 30 січня в нашому навчальному закладі проходив тиждень  англійської мови. Вчителі англійської мови Маракіна Л.В., Мицик Н.М., Оксаніченко А.В., Палій С.О. разом з учнями організували і провели багато цікавих заходів. Учні ліцею мали змогу активно спілкуватися англійською мовою, обговорювати та коментувати сьогоднішні події,переглядали фільми та здійснювали відео екскурсії до Англії.  А ще всі класні колективи готували газети та плакати на різну тематику англійською мовою.

Але, мабуть, найбільше цікавим став цей тиждень для учнів початкових класів. Ми знаємо, що  важливим фактором у вивченні іноземної мови маленькими дітьми є ігровий момент навчання.Для них гра – не лише цікавий спосіб провести час, але й спосіб моделювання зовнішнього дорослого світу. Так діти краще засвоюють лексичний запас англійських слів, мовних структур, зворотів, запитань. Саме таку мету визначила для себе вчитель англійської мови в початкових класах Палій С.О. тому підготувала і провела урок-казку “In the wonderful world of Fairy Tale” для учнів 2-х класів. Діти поринули у чудовий світ казок. Інсценуючи казки, школярі розвивають творчі здібності, уміння виразно і красиво говорити, що дуже важливо для дітей у майбутньому. Під час інсценування у них розвивається інтерес до навчання. Це важливий момент у формуванні пізнавального інтересу молодших школярів.

Розпочали свято учні 2-Б класу казкою “The house in the wood”. Герої казки виконували пісні англійською мовою, розповідали віршики та грали із залом. Прекрасно справилися із своїми ролями Ященко В., Ємельяненко А., Миленко Д., Палій М., Насонова Х., Логвиненко М. та Вакуленко Д.

 На святі були присутні гості – учні 3х класів. Вони приготували ілюстрації і розповіді про свої улюблені мультфільми. Процес спілкування відбувався тільки англійською мовою! А потім Дубнянська А. виконала пісню про свою улюблену ляльку, знову ж таки іноземною мовою!

І завершили свято учні 2-А класу. Вони представили казку “The Turnip”. Дітям дуже сподобалася ця казка у виконанні Запарі О., Дрогалової Д.,  Нечипоренко Ю., Халинбаджах Д., Головань Х. та Маховської Д.

Підтримували своїх учнів і насолоджувалися їхньою грою класні керівники  Звєрькова С.В. і Хотюн О.О.

Дітям свято дуже сподобалося. Вони із захопленням ділилися своїми враженнями.

З учнями 3х класівбув проведений урок-подорож “My favourite cartoon”. Діти розповіли англійською мовою про свої улюблені мультфільми, показали однокласникам ілюстрації до них.

Для учнів 4-х класів була проведена інтелектуально-розважальна гра “Learn with fun”. Весело, у ігровій формі учні мали можливість продемонструвати свої знання англійської мови, командний дух, спритність та креативність.

Чудовою була також віртуальна подорож Лондоном, яку презентували учні 6-Б класу. Вони розповіли про історичні пам’ятки Лондона, його собори площі та парки.

Учні 10-А класу повідали глядачам про дивовижні кулінарні традиції різних народів. На розсуд глядачів були представлені кулінарні традиції Британії, Франції, України, Італії, Японії та Китаю.

Не менш змістовною була дискусія серед філологічних класів 9-А та 11-Б, де учні дискутували з приводу важливості здорового способу життя.

Загалом тиждень пройшов цікаво та змістовно. Учні дізналися багато цікавої інформації та розширили свій країнознавчий кругозір.

Переглядів: 733 | Додав: admin | Теги: Оксаніченко, Палій, англійська мова, Дрогалова, Маракіна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: