Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:58
Тиждень безпеки життєдіяльності "З вогнем не жартуй!"

З 13 по 17 листопада в опорній школі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1 – Покровський ліцей» пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "З вогнем не жартуй!".

Протягом тижня учні згадали й закріпили свої знання з правил пожежної безпеки, дізнались про те, як правильно діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях.

Відповідно до тематики Тижня були проведено конкурс малюнків «Вогонь – друг, вогонь – ворог», класні години для учнів початкової школи «Вогонь – наш друг, та не завжди, чекати можна і біди», години спілкування «Як вберегтися від пожежі» (5-6 класи), складання пам’ятки «Як вберегтися від пожежі», бесіди «Основні причини пожеж» (9-і класи), «Домедична допомога постраждалим від пожежі» (10-11 класи). Також учні опорної школи відвідали Покровський РС ГУ ДСНС України.

Сподіваємось, що проведені заходи підняли свідомість школярів та переконали їх, що правила пожежної безпеки треба не тільки знати та пам’ятати, а ще й обов’язково виконувати – тільки тоді можна захистити себе і оточуючих від біди.

  

Переглядів: 825 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: