Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

06:24
Тиждень БЖД

З 15 по 19 квітня 2019 року в опорній школі КЗО «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1 – Покровський ліцей» пройшов тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Майбутнє планети в наших руках!», під час якого вчителі особливу увагу звернули на загострення екологічної проблеми, причинами якої є забруднення атмосфери, гідросфери, деградація ґрунтів, вирубка лісів. А отримували школярі ці знання під час вікторин «Знай. Люби. Бережи» (5-6 класи), квесту «Знайди енергію» (7-і класи) , перегляду різноманітних відео екологічної тематики (1-11 класи). Із захопленням учні 2-6-х класів виготовляли вироби із вторинної сировини, які презентували на виставці «Нове життя старих речей». 
Не оминули увагою й актуальну для України проблему енергозбереження . Старшокласники з’ясували проблеми нераціонального використання ресурсів, запропонували шляхи вирішення цих проблем, а також дізналися про те, як заощадити на електроенергії та воді. 
Бібліотекар закладу Удовиченко О.В. підготувала цікаву книжкову виставку «Парад екологічних порад для дорослих і малят», вчителі переглянули вебінар «Екологічний hand made» на сайті освітнього проекту «Всеосвіта».
Віримо, що школярі усвідомили свою роль і значимість в охороні навколишнього середовища, і переконані, що майбутнє планети залежить від кожного з нас !

Переглядів: 386 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: