Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:39
Тиждень культури здорового харчування.

З метою пропагування культури здорового харчування, захисту, збереження й розвитку здоров’я учнів в Покровському ліцеї та філіях з 15 по 19 листопада було проведено Тиждень культури здорового харчування.

Сьогодні говорити про здорове харчування модно не тільки в жіночому середовищі, але і в чоловічому. Все більше наших сучасників відходять від колишніх таких модних ще зовсім недавно всіляких дієт і звертають увагу на здорове харчування. Адже здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.

Протягом тижня були проведені такі заходи: виховні години «Продукти харчування:наші друзі та наші вороги», вікторина «Корисна та шкідлива їжа», перегляд відеороликів «Здорове харчування – прості поради» та мультфільму «Абетка харчування», інформ – дайджест «Моє здоров’я - в моїй тарілці», гра «Овочі та фрукти – корисні продукти», колаж з дитячих малюнків «Моє харчування - мій вибір», виставка тематичної літератури та здійснювався систематичний контроль за гарячим харчуванням учнів.

Тож, бажаємо всім дотримуватись девізу: те, що здорове - це корисно і корисно для нашого організму!

Переглядів: 202 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: