Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:20
Тиждень моди та стилю

У Покровському ліцеї креативно, сучасно та цікаво пройшов тиждень моди та стилю.

Понеділок – піжамний день. Не дивлячись на те, що подібний стиль викликає масу протиріч, дизайнери продовжують його вдосконалювати. Модні бренди регулярно презентують нові комплекти, в яких поєднуються і нотки офіційного стилю, і класична зручна піжама. А для діток – чудові єдинороги, панди, тигри, мавпочки….

Вівторок – діловий стиль. У більшості з нас при згадуванні про офісний, діловий стиль виникає суворий, сірий, нудний образ «білих комірців». Але, це зовсім не так. Адже вибираючи одяг в офіційно-діловому стилі, можна виглядати цікаво, модно і навіть багатогранно.‍‍

Середа – український стиль. Речі з національною символікою — від футболок до прикрас — зараз є одним з головних трендів в українській моді. Тому, ми не могли не згадати про цей стиль.

Четвер – спортивний стиль. Якщо вам не сидиться на місці, якщо завжди хочеться бути в русі, спортивний стиль – для вас. Адже наявність у гардеробі речей в спортивному стилі – чудове рішення для кожного. Такий стиль підійде практично в будь-якій ситуації. ‍♀️

П’ятниця – карнавальний стиль. Незабаром розпочнуться новорічні свята, тому саме карнавальний стиль став улюбленим в учнів. Кожен та кожна мали змогу прийти в образі улюбленого героя чи героїні кіно та мультфільму.

Переглядів: 179 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: