Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:41
Тиждень початкових класів

Предметні тижні в опорній школі - це завжди свято. От таке свято минулого тижня завітало до учнів початкових класів! Цьогорічний предметний тиждень початкових класів був присвячений рідній мові і проходив під назвою "Яке прекрасне рідне слово! Воно - не світ, а всі світи!". Кожного дня на дітей чекали різні цікавинки, які їм готували вчителі. Понеділок проходив під гаслом "Скарбничка мовних цікавинок", де школярі вивчали прислів'я та приказки. Вівторок - "О мово моя! О місячне сяйво і спів солов'я, Півонії, мальви, жоржини, Моря бріліантіа, це - мова моя, Це мова моєї Вкраїни!". Середа - "І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик". Четвер - "Мова кожного народу неповторна - і своя, в ній гримлять громи в негоду - трелі солов'я". П'ятниця - "Ти постаєш в ясній обнові,, як пісня линеш, рідне сдово, Ти наше диво калинове, кохана материнська мова".
Молодші школярі брали активну участь у різноманітних заходах: відгадувпли загадки, малювали ілюстрації, декламували вірші, інсценували народні казки, танцювали, співали українських пісень.
У шкільному музеї філії N 3 Водянської ЗОШ цікаво і змістовно пройшла виховна година «Хай слово лунає по всьому світу» та розвиваючий лекторій «Наша мова-душа українського народу».

Переглядів: 343 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: