Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

16:25
Тиждень психології

З 22 по 26 квітня в Покровському ліцеї пройшов Тиждень психології, кожен день якого був присвячений певній темі. Розпочався він Днем мотивації. В цей день учні ліцею знайомилися з історіями людей, життя яких є прикладом того, що жодна проблема не може стати на перешкоді здійсненню мрій. Була проведена акція «Крила за спиною», в ході якої учні висловлювали подяку своїм вчителям за науку, а педагоги знаходили слова підтримки, які б мотивували дітей до подальших звершень.

У вівторок, на який припав День психолога, відкрилася виставка плакатів « Про психологію цікаво», всі охочі знайомилися зі стендовою інформацією «Психолог, психотерапевт, психіатр», а другокласники - члени гуртка «Пізнай себе» взяли участь в «Психологічній олімпіаді».

Середа стала Днем дружби та комунікації. Для учнів 3 класів була проведена комунікативна гра «Хто я», учні 8 класів взяли участь у тренінзі «Біла ворона», головна мета якого розвиток толерантності, розвиток навичок конструктивного спілкування, подолання стереотипів. Всі охочі учні мали можливість перевірити за допомогою тесту «Яблуко та черв’ячок», яку тактику поведінки в конфліктних ситуаціях вони обирають. Також отримали «рецепт», як уникнути загострення в суперечці.

В четвер в День творчості та креативу працював Арт – майданчик. Учні 5 класів під керівництвом психолога та соціального педагога створювали великодній подарунок із паперових тарілочок, першокласники гуртом розмалювали великоднє дерево, всі бажаючі мали змогу продемонструвати свою фантазію, уяву в «Домалюй - ці».

В п’ятницю – перевіряли і учні, і педагоги свій рівень втоми та говорили про способи боротьби зі стресом.

 

Переглядів: 381 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: