Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

20:53
Тиждень здоров'я

"Здоров’я – мудрих гонорар"

П. Ж. Беранже

7 квітня - Всесвітній день здоров'я. Традиційно, до відзначення Всесвітнього дня здоров’я у нашому навчальному закладі проходив тиждень здоров’я "Ми - здорове покоління!". Вирішення проблеми збереження власного здоров'я закладено у самій людині, у знанні та розумінні нею проблем формування, збереження, зміцнення і відновлення його, а також в умінні дотримуватися правил здорового способу життя. Головна мета заходу - виховання у молоді турботливого ставлення до особистого здоров’я.

«Здоров’я – найбільша цінність»,- говорить народна мудрість. Це тому, що тільки за наявності здоров’я в людини є сили та наснага для справ, спілкування, творчості.

Під час тижня здоров’я було проведено ряд заходів: конкурс малюнків «Здоров’я очима дітей» (педагог – організатор Чевюк М. Ф.); конкурс на кращий кросворд, ребус, вірш «Здоров’я – моя цінність» та перегляд виставки - поради «Мистецтво бути здоровим» та тематичної полички «Здоров’я – дорожче за багатство» (бібліотекар Удовиченко О. В.); проведено екскурсії “Природа – наш дім, спокійно і тепло нам, затишно в нім” для учнів 1 – 5 класів; вікторини «Дивовижні факти про людину» (соціальний педагог Мірошниченко Ю. Г.) та «Дивовижні факти про людину» (вчитель з основ здоров’я Стаєцька І. В.);; інформаційна хвилинка «Шкідливість їжі швидкого приготування» (5 класи); бесіди «В здоровому тілі здоровий дух» (6 класи); « Моя безпечна поведінка допоможе зберегти здоров'я» (7 класи); «Гігієна класу – запорука здоров'я учня в школі» (медична сестра Голуб К. І.); усний журнал «Зірки олімпійського спорту України» (8 класи); круглий стіл «Репродуктивне здоров'я підлітка – запорука щасливого сімейного життя в майбутньому» (Голуб К. І. та учні 9 – 11 класів). А завершився тиждень ранковою зарядкою та загальношкільним забігом «Рух заради здоров’я».

Наше здоров’я залежить від нас самих, від наших власних зусиль. Міцне здоров’я допоможе не лише уникнути хвороб, але й зробить наше життя приємнішим та довшим. Будьте здорові!

Переглядів: 664 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: