Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:46
Тиждень знань ПДР

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в опорній школі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1 – Покровський ліцей» із 18.09.2017 по 22.09.2017 р. було проведено Тиждень знань правил дорожнього руху на тему  «Дорожня грамота». 

В рамках тижня педагогом-організатором Чевюк М.Ф. було оформлено інформаційний стенд «Дорожня грамота». Класні керівники 1-11 класів провели цікаві та змістовні виховні , класні години, бесіди, лекції, перегляд відеоматеріалів за темою тижня «Дорожня грамота» . Міністр шефства над початковими класами Лаврущенко Діана та міністр культури Зимовцева Таісія підготували та провели у 4-7 класах вікторину на тему «Знавці дорожнього руху» та організували показ мультфільмів «Азбука дорожньої безпеки» для учнів 1-5 класів. Завідувач бібліотеки Удовіченко О.В. оформила тематичну виставку в шкільній бібліотеці. Вихователями груп продовженого дня було проведено конкурс малюнка на асфальті «Світлофорова наука».

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 574 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: